Wojtas napisał(a):

Cała "magia" talentu Probierza prysła.Odszedł ten który sam wział piłke i zrobil akcje a ten ktory zawsze byl tam gdzie trzeba sie zaciał.I Probierz juz tak zajebisty nie jest.Cała taktyke szlag trafił .Jak widac innych wariantow ten trener nie ma.
Ja obstawialem ze Jagi nawet na pudle nie bedzie po tym sezonie.W sumie dosc szybko umocniaja mnie w tym przekonaniu.
|
Oczywista oczywistość mr. Wojtas. Ile to jobów przyjąłem na klatę, głosząc słowa, które dziś wypowiadasz. Z tym,że ja to pisałem w zeszłej rundzie. Probierz nie doczeka do końca rundy na stolcu trenera zespołu z Białegostoku. Mierny gracz,mierny trener. Co poradzić,taki widać jego los.
Szacunek dla Lechii i Śląska, robią dla nas doskonałą robotę. Jeżdżą po wiochach, tłuką się i odbierają punkty kluczowym rywalom. Teraz będzie nam lżej, dużej lżej,pamiętajmy dzięki komu. Tylko grać swoje golić frajerów i widzimy się na Rynku.
Przypominam,że wielkim nietaktem byłoby wyrzucenie Skorży z stolca trenera Legii. Tak nie po europejsku, bym rzekł.