Karherop napisał(a):

Ta "drużyna' spokojnie dobije do 10 przegranych ligowych w sezonie . Każdy trener po takim bilansie poleciałby na łeb , na szyję . W Legi zaś uparli się na Skorżę i niech tak dalej trzymają , liga będzie ciekawsza! (wiem że się powtarzam ale uwielbiam ten tekst )
Niby to nie moja sprawa , ale współczuję kibicom Legi takiego trenera , bo i u nas swego czasu w jednym sezonie zaliczył katastrofalne 5 porażek ( m.i. z Craxą i Legią ) oraz Levadie . Sznowałem go za 2 mistrzostwa dla Wisły , ale pod presją Skorża kompletnie sobie nie radzi . Nawet zapewniając mu idealne warunki dla zespołu zalicza taką kpinę .
|
Oj i bardzo dobrze że się uparli na Macieja niech go trzymają jak najdłużej !!!! .. Mam nadzieję że on i Dyzma Smuda nigdy do Wisły nie wrócą ... Bajki sprzedawali o miłości do klubu kibiców a po pół roku już Legie brali !!!! Nie wyobrażam sobie co by było gdyby Skorża był dalej trenerem tutaj i manager !!!! pościągał by takich gości jak do Legii to by za 5-7 lat nie udało się pozbyć .
Nie wiem czy będziemy na 100% mistrzem ale widzę że Maaskant i reszta robią swoje ....
budują dobrego ducha i mimo różnych narodowości jest atmosfera do pracy i wyników !!!! . Na dzień dzisiejszy patrząc na transfery Valcxa vs Wojciechowski vs Skorża wielki Plus dla naszego managera !!!!...
Jedyny błąd to sprzedaż Pawła Brożka ! szkoda szkoda bo Brożek przy takiej formie pomocników jaką mamy obecnie by postrzelał !!!! naprawdę spora strata