Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 13:10
Aha, czyli dla Ciebie to normalne podejście?
A to w takim bądz razie tylko mi się coś pomieszało. Obiektywizm.. właśnie, on się wypowiedział jak jakiś dziennikarz a nie trener Wisły.
Niezłe jaja jeśli to prawda. Koleś jeszcze nie zdobył Mistrzostwa i na pół roku przed pucharami mówi otwarcie że można zapomnieć o LM. Przecież jakby to Skorża powiedział to byłby pojechany jak szmata
W ogóle pierwszy raz się spotykam z takim podejściem trenera. Po co on tu w takim bądz razie siedzi? dajcie trenera, który będzie wierzył w Ligę Mistrzów i zrobi wszystko jako TRENER żeby ten cel osiągnać. Bo jeśli my mamy mieć tak ambitnego trenera, który zakłada na pół roku przed pucharami że chuja z nich będzie to ja dziękuję, ale postoję.

Wierzę jednak w to że to ściema bo uważałem go za profesjonalistę a nie rozkapryszone dziecko, któremu wzięto zabawki.

Cytat:
Dla mnie to normalne. W ten sposób trener pokazuje, że sprowadzenie Meliksona, Genkova i innych nie odmieni nagle drużyny i nie zaczniemy grać jak Barcelona

A przy Genkovie i on rękę trzymał.
Aha, jak Barcelona. Super podejście. Co by się tu działo gdyby na jego miejscu był Skorża

Czas zmienić podpis na

Tylko w co ja mam wierzyć, skoro on sam w nic nie wierzy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 11.03.2011 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując