Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2011, 11:26
yogul napisał(a):Wyświetl post
przytoczę pewną wypowiedz pana Basałaja z ostatniego wywiadu :

"Życzyłbym sobie samych takich piłkarzy, dla których celem będzie gra np.: w Manchesterze United. Właśnie tacy ludzie mi imponują, bo mówienie o tym, że do końca życia chcę grać w Wiśle nie przekonuje mnie."
Basałaj bez Małeckiego na dzień dzisiejszy mógłby bukować bilet sobie i Holendrom na samolot powrotny w rodzinne strony.

Patryk robi na dzień dzisiejszy 70 procent gry tej drużyny, 3 ostatnie zwycięstwa to jego 9 punktów.

Meliksony, Kew, Siwkowy i Genkovy teraz walczyły by o pozycje z Amica Poznań a nie byli na pierwszym miejscu w lidze.

Jasne że sodówka u Patryka to problem, ale nie demonizujmy chłopaka. I tak się wygasza ostatnimi czasy co trzeba docenić, chuchać, dmuchać i cieszyć się że gra dla nas a nie w jakiejś innej drużynie.

PS A naszego prezesa przekonuje że "gwiazda" ligi holenderskiej chce przyjść do Wisły na stare lata a nie walczyć o większe cele? Prezes Basałaj, złotousty Smuda dzisiejszej Wisły
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.03.2011 o godz. 11:29.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując