Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 13:03
gigant napisał(a):Wyświetl post
Zaczyna sie cudowanie na temat palenia. Nie podnoszono tematu nigdy wczesniej, teraz nagle zaczęło przeszkadzać. Przeklinac w miejscach publicznych tez nie wolno i jakoś nikt nie próbuje na siłe na stadionie wychowywac prócz spikera. Sam nie palę chociaz paliłem dłuzej niz niektórzy z tego forum zyją, i jakoś jestem w stanie wytrzymac dwie godziny nawet w obecności palącego mimo ze też mi teraz dym przeszkadza. Weź się jeden z drugim za doping przez cały mecz, to nawet nie poczujesz i nie zauważysz ze ktoś koło ciebie popełnia powolne samobójstwo. Naprawdę, zmierzamy w stronę teatru lub turnieju w Wimbledonie, gdzie nawet kichnąć głośno nie wypada.
Idąc Twoim tokiem rozumowania, weź nie pal na stadionie tylko łapy w góre i klaskać albo śpiewać. Fajkę wypalisz później. Jakoś nie wyobrażam sobie dopingu jednocześnie paląc papierosa. I w sumie z mojej strony koniec tematu bo jeszcze wyjdę na jakiegoś typa co ma tylko na celu wyeliminować palaczy ze stadionu a tak nie jest, bo to raczej nie jest "palący" problem pozdro
Odpowiedz cytując