Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 00:08
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jova, a co to ten Arboleda. Objeżdżają go jak chcą, bardziej rozgarnięci. Szału nie ma. Teraz to będzie odwalał jaja,ma kontrakt to nikt mu nie podskoczy.O Stilicu i jego nędzy w grze przy mocniejszym kryciu przez rywala już nie wspomnisz. A tak ładnie drwiłem sobie z jego umiejętności i tych milionów,które oferowały za niego potęgi z Europy. Tyle jadu na nic,eh ....a. A Maciuś, pomyliłem się. Ale raz to możnapoza tym nasza liga jest okrutnie irracjonalna, mimo wszystko nie sądziłem,że aż do tego stopnia.
Nie wiem co jest Twoim punktem odniesienia, ale na pewno nie Polska. Do tej ligi nie da się sprowadzić zawodnika, którego "bardziej rozgarnięci" by nie objeżdżali. Mówimy o lidze, w której Jop lub inny Grodzicki mogą być uznani za solidnych graczy. Arboleda, jak na nasze warunki, jest bardzo dobrym piłkarzem. Gdyby był dobry w skali Europy, to już dawno by tu nie grał.
O Stiliciu nie wspomniałem, bo też uważam go za przewartościowanego.
Z kolei w przypadku Skorży znów brakuje Ci jakiegoś punktu odniesienia. Gdyby on nie znalazł pracy - wtedy liga byłaby irracjonalna. W Ekstraklasie regularnie znajdują zatrudnienie goście klasy Fornalika, Michniewicza, czy innego Wieczorka. Na ich tle Skorża nie ma się czego wstydzić.
Powód: coś mi się pomieszało i wydawało mi się, że Stilić zagrał z Widzewem.
Ostatnio edytowane przez jova : 01.03.2011 o godz. 00:17.
Odpowiedz cytując