Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 21:06
PvD napisał(a):Wyświetl post

sorin320 nie wydaje mi się aby to zmieniono zważywszy na to, że od nowego sezonu karta kibica ma byc obowiązkowa dla wszystkich. Więc należy przyzwyczaic kibiców, że chcąc zakupic bilet nalezy miec lub przekazac komus KK.
dario.h napisał(a):Wyświetl post
sorin320 - kartę kibica traktuj jak prawo jazdy. Kierujesz autem masz prawo jazdy przy sobie - idziesz na mecz Wisły karte kibica masz przy sobie... nie przekonasz policjanta dyktując mu swoje dane, żeby sobie sprawdził w kompie w radiowozie.....
...takie czasy nastały...tak będzie w każdym klubie , na każdym ligowym stadionie w Polsce...i nic na to nie poradzisz ;-)
A ja się z tym nie zgodzę! Jeśli karta będzie pozwalała na zakup biletu przez internet, ponoć ma na to pozwalać. Karta nie może być wymagana do zakupu biletu.

Może być wymagana do wejścia na stadion po zakupie biletu, ale do samego zakupu i "nabicia" nie widzę potrzeby okazywania jej w strefie kibica.

Oczywiście, na dziś dzień ta funkcja może być wyłączona, jednak jeśli ja z domu bez okazywania karty będę mógł kupić bilet, to dlaczego niby nie mógłbym bez karty kupić biletu w sk?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując