Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 15:23
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
rav napisał(a):Wyświetl post
OT: Zastanawiam się, czy raz na miesiąc nie wlepiać bana najczęściej ignorowanemu Choć niestety, dałoby to okazję do nadużyć, więc raczej się nie zdecyduję.
Widzę, że masz tam ciekawą opcję, tzn wgląd do najczęściej ignorowanych. Czy był by problem wrzucenia do wglądu tej listy dla innych uzytkowników? Jestem pewien, że jeśli ktoś znalazł by tam zwój nick na wysokiej pozycji (vide mic ) to by się opamiętał. Była by także przestroga dla innych, żeby się zastanowić ciut dłużej nad postem, a i sama opcja "ignoruj" była by rozreklamowana i chętniej używana co wpłynęło by na zmniejszenie stresu i mniej głupich wymian złośliwych poglądów.
Masz racje, że mogą być nadużycia, więc musiał byś raz z zaskoczenia upublicznić taką listę, żeby nikt nie dodawał sobie ignorowanych. Było by to miarodajne. Po roku, gdy każdy zapomni czynność powtórzyć
Szczerze mówiąc napisałem o tym bez sprawdzenia czy jest taka opcja. Teraz sprawdziłem i w zasadzie jej nie ma, aczkolwiek jestem w stanie uzyskać takie informacje "na około". Choć nie do końca - mogę sporządzić globalną tabelkę, ale już miesięcznej nie, ponieważ nie zapisuje się kiedy dodano kogoś do ignorowanych.

Nie jestem pewien, czy publikacja tego (czołówka) to dobry pomysł, ale to zrobię. Przy czym nie zamierzam tą publikacją dawać ostrzeżenia: uważaj, będziemy Ci się baczniej przyglądać. Widać po tym, że niekoniecznie muszą być ignorowane osoby uznawane za głupie. Część jest kontrowersyjna przez swoją wyrazistość. Spójrzmy przecież na dwa numery jeden klasyfikacji: pysio (znów zbanowany) - co tu komentować.... Ale wolfy? Ja bym tam nie chciał, żeby zaczął wygładzać swoje posty, by uniknąć bana z powodu zbyt wielu ignorów.

A więc:
14 ignorów: pysio, wolfy
11 ignorów: Wred
8 ignorów: Odin, Mar85
7 ignorów: pcpc, poeta110, pirat.z.karaibow
6 ignorów: skeba, Titto, brylant17
5 ignorów: tedyy, For_FuN_, WILU TS, AS82, Jaroo1

Łącznie aż 746 osób zostało choć raz zignorowanych. Opcji "ignoruj" użyto 1115 razy.
Ostatnio edytowane przez rav : 28.02.2011 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując