Belzebub napisał(a):

Inna sprawa, że PP na takim etapie powinien być tak samo ważny jak Liga..
A.Iwan w swojej surowej ocenie E.Cikosa mial chyba sporo racji..Myślę, że nawet przy atrakcyjnej cenie(200 tyś euro ) nie zostanie wykupiony ze swojego klubu, a na jego miejsce juz jest kilku solidnych pod obserwacją.
|
Przy takiej cenie, powinni jak najbardziej wykupić Erika który w zeszłej rundzie rozegrał ponad 1400 min na boisku i pokazał ze potrafi grać na niezłym poziomie. Dokupić do niego doświadczonego PO i niech się chłopak uczy.
tofik napisał(a):

|
Tych meczów jest tyle co kot napłakał, a najważniejsza jest Wisła i zwycięstwa a nie Rios, Żurawski, czy inny Garguła. Co mnie obchodzi że mało grają.
|
Wiadomo że
ogólnie jest mało meczy, ale na początku rundy, w takich a nie innych warunkach atmosferycznych należy odpowiednio dawkować zawodnikom obciążenia.
Przykład Giggsa, Ferguson zawsze odpowiednio dysponuje jego siłami, dzięki czemu on wieku 37 lat dalej jest w świetnej formie. U nas zawodnik w takim wieku ma z wszystkim problemy la Szymkowiak.
Ja we wtorek chciał bym zobaczyc :
-----------Pereiko-------------
---------------------------------
Jalies-Chavez-Bunoza-Paljic
----------------------------------
-------------Sobol---------------
----Garguła---------Melikson----
--Mały----------------Kirm-----
----------Genkow--------------
Zmiany:
Guła i Maor jako 2 ofensywnych, kreatywnych pomocników ponieważ z jakimkolwiek założeniem goście zaczną mecz, to prędzej czy później będzie obrona Częstochowy. Jak nie od początku to na koniec. Jakoś ten mur trzeba będzie przebić. Liczę że uda się to zrobić grając szybką piłkę po ziemi jak Barca. Z Podbeskidziem
nie zniosę ani jednej długiej 'dzidy' byle by do przodu, chyba że kontratak, wiadomo.
Natomiast Holender zaimponował mi swoja techniką i jednym ofensywnym wejściem. W tym meczu boczni obrońcy będą grać bardzo wysoko i wiele może zależeć właśnie od nich. Wrzutki, zrobienie przewagi, rozegranie, wydaje mi się ze Jalies świetnie by sobie z tym poradził.