Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 00:49
Lysy napisał(a):Wyświetl post

Daruj sobie. Po tylu latach szkalowania naszego klubu, nazwisko tego pajaca powinno być gwiazdkowane niczym przekleństwa.

Chlop byl naszym dyrektorem i w tamtym czasie i czasach to raczej Wisła go ch..... traktowala i zlozyl dymisje, potem nie pamietam 2 krotnie chyba przymierzali sie do niego, ale odmowil.Jak dla mnie chlop honorowy : zlozyl dymisje, nie przyjal przedluzenia ani nowych propozycji w przewciwienstwie do "honorowego" Henia.ja mam na mysli, ze jesli chodzi o ocenianie to akurat chlop gral na wysokim poziomie i ten odcinek gadal z sensem i jakos Legii w dupe nie wlazil, wrecz przeciwnie, a jego nieprzychylne wypowiedzi moga byc wynikiem tego jak byl w klubie traktowany a z tego co pamietam do takiej wladzy decyzyjnej jak Valckx to on nie mial.duzo przyjemniej slucha mi sie jego niz pajaca Wieszczyckiego.pozdro

edit co do Sobola i Wilka to nie mozna sobie od tak, bo Sobol nie mogl za kartki a Wilk zagral swietnie robic roszady co mecz.jak Sobol bedzie zawalal i sie slabo prezentowal to wtedy kumam a nie bo raz Wilk zagral super a jak potem zagra ch.... to znowu Sobol na boisko Boukhari tez mial swoje szanse do czasu, Maaskant zobaczyl, ze jest bez formy i go zdjal w koncu, ale bez przesady, ze ktos wypada dobrze i od razu zmiana w pierwszej jedenastce.jak Wilk bedzie wchodzil na koncowki i pokaze, ze sie prezentuje przez kilka meczy wyraznie lepiej niz Sobol to wtedy rozumiem.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 27.02.2011 o godz. 00:54.
Odpowiedz cytując