Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2011, 22:12
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Cieszą mnie doniesienia o rozbudowaniu systemu skautingu. Natomiast martwią kolejne zapowiedzi Prezesa o podboju Europy w sytuacji, gdy bilans ostatnich dwóch okienek na razie wypada jeszcze negatywnie. A przecież mówimy o zespole, który 2 razy z rzędu skompromitował się z kelnerami w rozgrywkach europejskich.

Wolałbym więcej umiaru w ocenie dokonań transferowych i siły kadry. Wszystko zweryfikuje boisko, w ciągu następnych paru miesięcy.
Prezes raczej spuścił z tonu, bo w kilku ostatnich wywiadach wyraźnie daje do zrozumienia, że satysfakcjonująca będzie także faza grupowa LE, a nie tylko i wyłącznie awans do LM. Wydaje mi się, że to bardziej realna ocena możliwości naszego zespołu. Oczywiście, do tego będą potrzebne kolejne wzmocnienia latem i... jeśli się nie mylę, są one dosyć otwarcie zapowiadane. Na razie mówi się o 2-3 zawodnikach, ale mam nadzieję, że odstrzał słabszych ogniw, zwiększy tę liczbę. Dla mnie plan minimum, przy założeniu, że zawodnicy środka pola się sprawdzą, to zakup kolejnego napastnika i lewego oraz prawego obrońcy.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 20.02.2011 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując