Reser napisał(a):

Prawda jest taka, że Orange Sport jest słabszy od Canal+ niemal pod każdym względem. A Ekstraklasa TV bez komentatorów z Canal + będzie całkowitym dnem, któremu bliżej będzie do oprawy którą znamy w TVP. 15zł miesięcznie tylko za Polską Ligę to jest śmiech na sali. Ciekawe jakimi to reportażami i wywiadami będą nas obrzucać w przerwach zimowych i letnich? Nigdy nie będzie tego tyle i w takiej jakości aby było to warte aż 15zł.
Poza tym, Canal + nie będzie obniżał swojego abonamentu znacząco i tym się nie łudźcie. Z prostej przyczyny, Canal + ma jeszcze ligi: angielska, francuska, hiszpańska - to też im daje dużo odbiorców.
|
1.To ze przyzywczailiśmy sie do Twarowskiego i Smokowskiego nie znaczy ze nikt im nie dorówna. Przeciez tam Kazek jest komentatorem badz .... Przytuła! Dla mnie tez jedynym argumentem C+ byli komentatorzy,ale jak sie dluzej zastanowie, to przeciez nie ma ludzi niezastąpionych, i mysle ze po roku dwóch o eskeprtach z C+ byśmy zapomnieli.Wystarczy podpisac ludzi charakternych ambitnych z poczuciem humoru i znajomoscia tematu a zapomnimy o C+. Wiadomo ze łatwo nie bedzie, ale nie ma ludzi niezastąpionych.
Dla mnie najwiekszym minusem przykładowego Orange jest brak wozów HD.
2.Fajnie że C+ ma inne ligi, ale bez jaj, liga polska to jest podstawa, ciekawe jaki % uzytkownikow kupilo dekoder dla ligi francuskiej....
dla mnie najlepsza opcja bylo by wygranie ligi przez OS i wtedy pokazywana jest wszedzie.
ale niestety dochdzą słuchy że "enka" wygra wszystko