Ale te tapety mogliby już zmienić a najlepiej dodać nowe bo tak wiszą już od 5 lat. W liczbie 6 sztuk czy ileś.

W ogóle jakoś tak pustawo jeśli chodzi o takie bajery na oficjalnej skierowane do kibiców. Przydałby się jakiś typer, doładowanie koma, rebusy, puzzle dla dzieciaków (składanie grajków, stadionu itp, takie coś widziałem na jednej ze stron innego klubu) . Kibic powinien wejść na oficjalną i czymś się przy okazji zająć.
Splash bardzo, bardzo ubogi. Jedynie odnośnik do karnetów i biletów. A gdzie odnośnik do fejsbuka, kanału youtube, sklepu klubowego (tak, wisi rubryczka w prawym górnym rogu ale takie to małe że nie każdy widzi)
W ogóle taki splash powinien wisieć non stop.
No i oczekuje na drugą po fejbsuku najważniejszą dla mnie rzeczy czyli oficjalny kanał na YouTube (grafika, promowanie filmów, żeby pachniało europą i nowoczesnością).
Nowy rok, powoli nowy stadion więc i nowa jakość powinna się pojawić na oficjalnej, chodzi o zmianę szaty graficznej. Dla mnie ona jest jak robiona w paincie , czcionka bardzo prosta, jakieś kwadratowe to wszystko, inaczej ujmując sprawę żeby mnie bardziej zrozumiano jest ona taka mało "3D")
Na dziś tyle z marudzenia, jak sobie przypomnę to napiszę