Wyświetl pojedynczy post
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2011, 11:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Poza tym napiszę jeszcze raz . Wymagamy od Wisły sukcesów , to dołóżmy dla niej coś od siebie , nawet płacąc więcej za karnet masz tą świadomość że pieniądze nie idą w błoto tylko na Twoją Wisłe .
Trudno się z tym nie zgodzić. Ale po to mamy 34 tysięczny stadion żeby go zapełniać! Trybuny za bramkami zawsze się zapełnią, ponieważ tam zawsze są najtańsze bilety. Wg mnie na trybuny boczne powinny być sporo tańsze bilety. Bo my na młynie mamy tańsze bilety, pobawimy się, poskaczemy, pośpiewamy, a oni zazwyczaj odśpiewają hymn i siedzą przez resztę meczu. Idźmy za takim rozumowaniem:
Tańsze bilety (głownie na trybuny boczne) --> Więcej osób ( i myślę że sporo więcej) --> Większe sukcesy sportowe? Przecież dla takiej publiki aż się chce pop.ierdalać po tym boisku. W całej Polsce będzie wiadomo kto ma najlepszych kibiców w Polsce, większy kibicowski prestiż na świecie? Lub może tak po prostu? Przyjemniej pośpiewać, pokazać się przy całym stadionie? Czy nawet piknikom posiedzieć? Dla mnie to jest właśnie cudowne że mogę uczestniczyć w tak niesamowitym dopingu i pomagać swojej drużynie w taki sposób, dołożyć cegiełkę do tej historii Wisły

Teraz już cen biletów nie zmienią, parę osób kupiło już karnety, pozostaję nam tylko dzielnie kibicować
Ale z drugiej strony jak widzę ile przykładowo moja mama zostawia jednorazowo w sklepie na zakupy dla 3 osób to cena karnetu na G (145-ulgowy) może się schować

Na koniec kilka pytań:
1. Jak otworzą resztę Trybun to jak na mój rozum powinny być bilety tańsze, prawda? Wkońcu więcej miejsc i to sporo więcej.

2. Jak kupię Karnet na G, a młyn przeniosą na stare D (nigdy nie spamiętam tych nowych nazw), to będzie możliwość przeniesienia karnetu?
Ostatnio edytowane przez mc-money : 13.02.2011 o godz. 11:18.
Odpowiedz cytując