Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 23:13
ania410 napisał(a):Wyświetl post
MatMario "słońce ty moje" nie chce być nie grzeczna ale wodzę ze to ty się tu czepiasz wszystkiego i wszystkich ( ze klub sie nie stara, ze brak terminali, ze nie czytamy bez zrozumieniem) . Forum to takie miejsce gdzie każdy możne powiedzieć co chce a ze odważnych w necie nie brakuje to się czepiają pierdołów. Proponuje zmienić klub ( Legła) możne tam będzie lepiej. Regulamin już poznałeś
Problem że czytasz bez zrozumienia, jakbyś nie czytała wyszło by to nam pewnie na zdrowie, jeszcze lepiej gdybyś przestała pisać. Ja na Legie (bo chyba znów błąd się w pisownie wkradł) nie wysyłam, proponuje jednak więcej czasu jaki pozostał w te ferie dobrze spożytkować, współczuje braku śniegu, z bałwana lipa...

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Czy niektórzy mają problem z czytaniem?A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena.

Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą? Przecież jakby pojawiły się sygnały, że ludzie chcieliby system ratalny lub jakieś inne pierdoły, to pewnie zostałyby uwzględnione. Biadolić każdy potrafi.
Na Legii nie jest cudownie, fenomenalnie, jest po prostu normalnie. Tak jak powinno to wyglądać w firmie chcącej wyciągnąć kasę od klienta i żeby ten wyszedł i powiedział spoko załatwiłem co chciałem.

Ciebie to wali, ja chciałbym żeby dostarczano mi usługę na poziomie.

Myślisz że w SA nie zdają sobie sprawy że ludzie nie mogą płacić kartą za bilety? Wyślę im to gołębiem pocztowym może wtedy to do nich dotrze.

Strasznie wam łatwo przychodzi wysyłanie na drugą stronę Błoń. To jakaś nowa moda prowadzenia dyskusji? Jak się nie zgadzasz to wypierdalaj na Kałuży... Fajnie, merytorycznie, argumenty. To się ceni.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując