Wyświetl pojedynczy post
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 20:37
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Stary wiesz o co w tym wszystkim np. mnie chodzi nie o cenę, bo miałem na jesień karnet na F i spokojnie mogę wydać te 255 zł teraz. Chodzi o zwykłe zasady i szanowanie ludzi. Bo przykładowo ja czuje się wydymany głęboko w d. Od ponad 10 lat mam zawsze karnet. Byłem większośc razy w Sosnowcu gdzie był pakiet pociąg plus przejazd (płaciłem jeszcze dodatkowo bo jechałem autem). Miałem karnet na mecze na Hutniku, kupiłem karnet na jesień i teraz dostaje w nagrode wała od klubu. Wytlumacz mi racjonalnie (tylko mi nie pisz o miłości do Wisełki) jakie są racjonalne powody podwyżki o 100% w stosunku do jesieni ? Oddali cały stadion ? Zrobili to czego brakuje na aktualnej trybunie na którą chodziłem? Podniósł się poziom sportowy drużyny o 150% ?odpowiedź prosta: NIE ! W nagrodę statystyczny Jan z Sanoka z wydziału Chemii dostanie niższy karnet niż ja, tylko dlaczego ? Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
Dokladnie mam takie same odczucia. Ja nie w ostatnicj latach nie jezdzilem tylko do Sosnowca, a tak to zawsze mialem karnet. Zdziwily mnie ceny na tą rundę ale dobra mozna to przeboleć, w koncu mam pracę ale boli mnie, że starych kibiców potraktowano gorzej niż nowych, którzy może przyjdą, a może nie. Tez sie więc sklaniam zeby nie kupowac tego karnetu. Wiem, ze moge stracic bo nie wejde przykladowo na mecz z Lechem czy Cracovią - trudno ale zasady trzeba mieć.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując