Wyświetl pojedynczy post
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 16:47
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Stary wiesz o co w tym wszystkim np. mnie chodzi nie o cenę, bo miałem na jesień karnet na F i spokojnie mogę wydać te 255 zł teraz. Chodzi o zwykłe zasady i szanowanie ludzi. Bo przykładowo ja czuje się wydymany głęboko w d. Od ponad 10 lat mam zawsze karnet. Byłem większośc razy w Sosnowcu gdzie był pakiet pociąg plus przejazd (płaciłem jeszcze dodatkowo bo jechałem autem). Miałem karnet na mecze na Hutniku, kupiłem karnet na jesień i teraz dostaje w nagrode wała od klubu. Wytlumacz mi racjonalnie (tylko mi nie pisz o miłości do Wisełki) jakie są racjonalne powody podwyżki o 100% w stosunku do jesieni ? Oddali cały stadion ? Zrobili to czego brakuje na aktualnej trybunie na którą chodziłem? Podniósł się poziom sportowy drużyny o 150% ?odpowiedź prosta: NIE ! W nagrodę statystyczny Jan z Sanoka z wydziału Chemii dostanie niższy karnet niż ja, tylko dlaczego ? Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
Mam identyczne przemyślenia. Cena mi nie przeszkadza, boli mnie to, że robi się wieloletnich kibiców w wała. Ale zaskoczony nie jestem, w tym klubie wszystko działa podobnie.
Sprawa terminali płatniczych, czy też niemożność w dalszym ciagu zakupu przez internet. To powinno być standardem od dawna, a tu ciągle nic.
A na pytanie dalczego traktuje się mnie gorzej, niż nowego klienta, klub odpowiedział, że wcale nie gorzej, bo przecież są inne zniżki. Może spróbuję wejść przebrany za kobietę?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując