krkgiba napisał(a):

co ma wspólnego? a np to że kupując karnet przeznaczasz pieniądze na swój klub, aby dobrze funkcjonował, aby miał z czego wypłacać pieniądze grajkom, aby miał czym zapłacić za różnego rodzaju usługi, aby klub się rozwijał. Kupując karnet/bilet i przychodząc na mecz - zapełniasz stadion i pokazujesz Polsce, że Wisła ma i będzie mieć fanów, nawet mimo porażek z Levadią czy Karabachem. Przychodzisz na stadion i kibicujesz, drzesz ryja i pomagasz piłkarzom.
No chyba, że masz Wisłę w sercu ale masz w dupie czy zbankrutuje czy nie, czy będzie miała problemy finansowe, czy będzie szanowana w Polsce czy nie - faktycznie, fenomenalny objaw miłości do własnego klubu.
Niech jeżdżą na wyjazdy, ktoś napisał, że są gorsi? Są na równi.
|
A czy ja kru.rwa piszę że karnety mają być za darmo

Jak ma być pełny stadion bilety muszą być tańsze przyjdzie więcej ludzi i wszystko się kalkuluje.
No ale tak, niech dadzą najtańsze bilety po 70zł za mecz, przyjdzie 2000 osób, klub nie będzie musiał otwierać wszystkich bramek, mniej wyda na sprzątanie stadionu po meczu, porządkowych, oszczędzi się więcej kasy za drobne usług.
Cytat:
|
że Wisła ma i będzie mieć fanów, nawet mimo porażek z Levadią czy Karabachem
|
kopara mi opadła jak to przeczytałem, wielka łaska ze stron kibiców sukcesu bo klub co roku gra w pucharach.Chodziłeś na Wisłę w 2 lidze czy nie wiedziałeś jeszcze co to jest?