Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 12:09
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
O czym? Mike+ juz sprostowal Twoje dane. W dodatku pytanie na ile Jego bieganie bylo produktywne? Bo samo bieganie dla biegania to potrzebne jest w innej dyscyplinie. Jak to mowia niektorzy "lepiej madrze stac niz glupio biegac". Zreszta daleko nie trzeba szukac przykladow (chocby Franek, zawsze jest gdzie trzeba a nie biega duzo). Tak wiec kwestia przebiegnietych kilometrow moze byc wazna ale znowu nie przeceniajmy tej statystyki.

Z reszta Twojej wypowiedzi sie zgadzam jak najbardziej
Jedyną osobą, która była zwycięzca tego Euro to właśnie Roger, ( słynne 6 mln euro które Legia za niego wołała), a to że był drugi czy trzeci za defensywnymi pomocnikami to nie ma znaczenia, chciałem tylko pokazać że jego zaangażowanie w grę było bardzo wysokie mimo że wiadomo jaki z niego Polak.

Jestem ciekawy jednej rzeczy, Branko nie pojechał na obóz, oficjalna wersja kontuzja - może coś mi umknęło ale nie widziałem informacji o jakiejś poważnej kontuzji tego zawodnika. Mam nadzieję, że w klubie dostrzegli że z niego nic już nie będzie i uda się ściągnąć jeszcze jakiegoś skrajnego obrońce.
Odpowiedz cytując