Wyświetl pojedynczy post
_bzyku_
Makaveli

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2011, 17:09
Fragment wywiadu z Tupaciem z 1996r.

"Killuminati"

Nigdy nie ufałem telewizji, jeśli chodzi o przekazanie tego, o co mi chodzi. I wydaje mi się, że potrzebujemy własnego przekonania i darzenia siebie szacunkiem. I to właśnie mam teraz, zaufanie i szacunek dla samego siebie. Ludzie zachowują się tak, jakbym był zarozumiały, czy coś, ale ja, pieprzę to, wydaje mi się, że błyszczę. I .......ę to jak wielu ludzi, ludzi mediów, czarnych, zazdrosnych, policjantów, czy ktokolwiek próbuje przyćmić mój blask. Zawsze będę lśnił. Mogą kłamać odnośnie moich słów, oni zawsze rządzą prawdą. Wiesz co mam na myśli? Ponieważ jest to moja esencja. Jest to w mojej esencji i to jest właśnie to, co zawsze przetrwa i czuje, że jest to prawda o mnie. Na razie ludzie mówią: "To bluźnierstwo, lub on zachowuje się lojalnie, jest jak muzułmanie, albo jest pięcioprocentowcem (Five Percent Nation)." Nic z tych rzeczy. Chodzi tylko o to, aby się wydostać. Wydaje mi się, że naszą przyszłość stanowią pewność siebie i darzenie się szacunkiem. Całe te gwałty, strzelaniny gangów, zabijanie i trzydziestu mężczyzn pieprzących jedną kobietę - wszystko to pochodzi od niewielkiego poszanowania i braku zaufania. Kiedy zdobędziemy naszą pewność siebie... Nie myślę w ten sposób, w stylu: pozwólcie mi przelecieć 30 suk. Nie chcę nawet być w pokoju, w którym inni ludzie się pieprzą. Nie myślę już w więcej w ten sposób i to nie z powodu więzienia, lecz powodu pewności siebie, zaufania i ogromnego szacunku. Przez szacunek do samego siebie. Tym niemniej w getcie, jest to rodzaj zachowania, którego nas uczą. Dokładnie, jak wtedy, kiedy jesteś w wojsku, nauczono cię zabijać, więc zabijasz. Wiesz o co mi chodzi? Uczą cię tego starsze czarnuchy, my tego uczymy, że jedyną rzeczą, w której jesteś dobry to twoja seksualność. Teraz używam tego, aby zarobić kasę, ale egzekwuję moją siłę, siłę umysłu. To jest waśnie dla mnie teraz ważniejsze. Ludzie widzą, że to nie jest przypadek. Planuję mój każdy krok, stąd dotąd. Wiesz o co mi chodzi? Wszystko jest zaplanowane. I to dlatego moje następne gówno nazwane zostało Killuminati, gdyż to rzeczywiście mówi o czym jest Illuminati. To dlatego dodałem do tego K. Ludzie mówili mi o tym illuminati, kiedy byłem w więzieniu. To właśnie jest kolejny sposób, aby ograniczać twój samo-szacunek. To jest kolejna droga do tego, żeby utrzymać cię w niepewności. I to dlatego dodaję do tego K, ponieważ zabijam te Illuminati. Jeśliby te sukinsyny chciały cię zabić, to dlaczego zamierzają powiedzieć o tym Farrakhanowi. Dlaczego zamierzają powiedzieć Narodowi Islamu. Dlaczego mówią temu czarnuchowi w pudle o tym planie. Skąd on to wiedział? Jak to do niego dotarło? Kto mu powiedział? Kto? Dlatego, bo oni są w stylu: "Papież i pieniądze." Daj spokój człowieku! Jesteś tak bardzo zapatrzony w pieniądze, że nie zarabiasz tych pieprzonych pieniędzy. Zdobądź pieniądze, nie obchodzi mnie, czyj wizerunek na nich widnieje, tak długo jak moja osoba może nimi płacić, oni akceptują to. I wierzą mi, próbowałem tego. Próbowałem zobaczyć, czy jest to jak, że chodzi tu o białych. Wszędzie, gdzie idę z pieniędzmi, wpuszczają mnie; wszędzie, gdzie idę bez, nie wpuszczają. Zaufaj mi. To wszystko jest właśnie tak, chodzi tylko o pieniądze. Gdy masz pieniądze, masz władzę. Jeśli się zjednoczymy, gwarantuję wam, jeśli ludzie będą mnie wspierać, kupując moje nagrania, chodząc na moje koncerty, po prostu mnie wspierając, to wciąż będę dawał pieniądze. Jak Makaveli, za każdym razem, kiedy stanie się platyną, będę dawał pieniądze na cele społeczne. I jest to prawda, za każdym razem, kiedy osiągnie platynę, ktoś otrzyma duży czek. Nie robię tego z jakiś niewyjaśnionych powodów, po prostu kocham sukinsynów, dzięki którym mam taką władzę. To jest we mnie, jest to coś w rodzaju, jak bycie wybranym. Wiesz o czym mówię? Czuję się oficjalnie wybrany.

Wywiad pochodzi ze strony : http://www.poznaj-tupaca.pl/wywiady,thug-immortal

Tak na marginesie - jakaś dobrą i fachową książkę o Masonach, iluminatach wolnomularzach ktoś poleci?

PS; Dzięki alkoholik!, sprawdzę te pozycje.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez _bzyku_ : 08.02.2011 o godz. 22:49.
Wisła Skawina

"...Oceniaj ludzi tylko i wyłącznie po czynach: od początku, do końca..."
Odpowiedz cytując