Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 13:05
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ja nierozumiem tej naszej polityki Bałkańskiej ;/
Bałkańskiej!? Jeśli to nie jest bardzo niezręczny skrót myślowy, to jestem za zniesieniem obowiązku szkolnego- pieniądze wyrzucone w błoto.

polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Koniecznie. Cyrk musi się kręcić.

Brakuje nam też reprezentacji tych kontynentów: Azja, Australia, Antarktyda. Proponuję do ataku, jakiegoś szybkiego Japończyka, na środek powrót Burnsa i zakontraktowanie jakiegoś zawodnika z kartą w ręce z Antarktydy, który mógłby być dobrym duchem (sic!) zespołu. Pingwina jako maskotkę na ten przykład. Byleby pingwinów z południa Afryki nie przywieźli, z Afryki mamy już Marokańczyka.
Rozumiem, że Kagawę albo Nakamurę pogoniłbyś kijem i wyzwał od żółtków? Co za różnica skąd gość jest? Z Estonii, z Japonii albo z Antarktydy... ważne żeby dobrze grał. A jeśli chodzi Ci o "czystość rasową" i samych Polaków, to podaj mi Polaka w naszym zasięgu finansowym, którego widziałbyś na bramce Wisły. Cabaj?

Niektórzy tu piszą byleby jakąś pierdołę napisać

EDIT:
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
K*rwa. Przeczytajcie sobie skąd chłopa wzięli, zamiast z góry jęczeć.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 07.02.2011 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując