szprotson napisał(a):

o wiele mocniejsza? Z beznadziejnym Zienczukiem który nie potrafił wrzucic?
Po za tym Małecki sie rozwinął przez 2 lata, wiec raczej wzmocnił niż osłabił zespół,prawda?
Maaskant jest wpychany na minę ?Zrozumiał bym to jesli zatrudnilibymy go przez facebooka w kilka minut...
Z drużyną jest już dlugi okres czasu,ma transfery nie wiem czy takie chciał ale ma.
Zmieniła sie jakość od sierpnia czy nie? Wg.mnie dobrego trera ce..... to ze ze srednimi zawodnikami potrafi zrobic wiecej niz sredni trener.
E:Chłopie ! Dojdzie do Ciebie kiedyś to że gdyby nie Skorża to niektórzy zawodnicy chuja by grali ? Skoro Brożki mowią że Skorża dla nich jak ojciec to cos chyba znaczy, On im pomogł tak samo jak z Markiem,Małym i innymi, gdyby nie on to nie byli by w tym miejscu gdzies są.To On z nich wycisnął maks a nie odwrotnie.
Wymieniając nazwiska oceniaj piłkarzy tym kim byli w sezonie 2007/08 a nie później.
|
Widzę, że masz problem z przyjęciem do wiadomości gdzie obecnie piłkarsko jesteśmy. Pomogę Ci, a właściwie wskażę drogę. Sprawdź sobie statystyki Pawła Brożka i Marka Zieńczuka przed przyjściem Skorży. Nieźle, nie?
O Kosowskim, Baszczyńskim, Głowackim, Pauliście i reszcie tamtego składu nie będę wspominał. Nie warto.
No właśnie - mieliśmy drużynę, którą po przyjściu Skorży
wzmocniono(Kosowski, Niedzielan) o kluczowe ogniwa. Jest to dokładne przeciwieństwo rozpierdzielu, jaki zrobił Basałaj po swoim przyjściu.
Możesz udowadniać, że potencjał piłkarski jest podobny, że Małecki się rozwinął (

- tak, drugi Kosowski z niego), ale nikogo
normalnego nie przekonasz. Tu nawet nie zamierzam podejmować dyskusji, bo się zwyczajnie ośmieszasz próbując robić takie porównania.
szprotson napisał(a):

|
ma transfery nie wiem czy takie chciał ale ma...
|

To mnie roz.......iło.
Ale spoko,
aNouc Cię przebił. Ten to już w ogóle jest zorientowany w temacie, "nie ważne czy masz w składzie Bunozę czy Marcelo, mają być wyniki bo od tego jest trener"

To ja nie wiem po co te kluby piłkarzy kupują, przecież wiadomo że wystarczy trener
Jacy kolesie się tu trafiają...