Wyświetl pojedynczy post
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2011, 10:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak Cortez jest prawicowy to ja jestem ufoludek. Chodzi o to że jakiś gryzipiórek jednym cytatem z forum podsumowuje stan faktyczny. Czyli generalizuje, fałszując obraz rzeczywistości. W dodatku wybiera cytat pasujący do jego GW teorii. Czysta propaganda. Jacy i jacy ludzie są kibicami Wisły? Ja też bym wolał zeby w Wiśle grali tylko Polacy i o czym to świadczy, że jaki jestem? Mało tego chciałbym żeby w Wiśle grali tylko wychowankowie. Jestem z tego powodu rasista? Chyba tylko zdaniem jakiegoś pajaca z GW.

To co wypisują w GW nie bierze się z nikąd. Taka jest linia gazety. Przypieprzyć się do Wisły jak tylko pojawi się pretekst. Jest tak odkąd Telefonika i Cupiał zainwestowali w Wisłe i warszawka dostaje regularnie w cyce.

"O dokonanie zabójstwa podejrzewani są chuligani sympatyzujący z Wisłą. Oficjalnie miasto za powód podaje jednak porachunki gangsterskie."

Co to do ..... za tekst? Przecież z tym można iść do sądu. Stara komusza zasada obrzucić błotem zawsze sie coś przyklei.
O prawicowca to chodzilo mi bardziej o tego kogo cytowalem. Faktem jest ze nasi kibice na stadionie to teraz niemal ze aniolki i tutaj nie ma dyskusji, doping jest piekny a i inwektyw nie pada tak duzo co u sasiadki. Natomiast inny fakt ze ludzie ktorzy ubieraja koszulke Wisly poza meczami zachowuja sie roznie, byc moze margines na mecze poprostu nie chodzi. Na graffiti ktore pojawilo sie na scianie reakcja calej grupy Wislakow musi byc taka jak reakcja Ludwika Mietty-Mikolajewicza! Co do Polakow w kadrze Wisly, oczywiscie ze powinni grac ale tylko wtedy kiedy sa lepsi od zawodnikow zagranicznch a ich kolosalne pensje nie niszcza budzetu. Zgadza sie?

Aha, dlatego wlasnie napisalem ze moderatorzy nie powini byli usuwac tych komentarzy, bo ja akurat mialem okazje czytac forum kiedy ta durna dyskusja wyniknela i wiem ze chorych komentarzy na temat przyjscia Maora bylo wiele
Powód: aha
Ostatnio edytowane przez WIELKI_CZŁOWIEK : 03.02.2011 o godz. 10:47.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując