WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):

Dalej, dalej gloryfikuj, to ty siejesz propagande w tym wypadku, a nie GW. Co was boli w tym artykule? W zasadzie brak jakiegokolwiek ataku na Wiselke, gosc opisuje negatywne komentarze ze strony cortezza i innych prawicowych oszolomow a popiera szybkie i sprawne dzialanie administratorow (w tym flamengisty- tak byla tam literowka, poniewaz 'i' stoi kolo 'u' , o zgrozo administratora do ktorego sposobu dzialania mam najwiecej zastrzezen ale to nie temat na ta dyskusje) Powyzsze pokazuje ze fanami Wisly sa tacy i tacy kibice. Artykul wywazony, co juz bardzo nieliczni zauwazyli. Dla mnie duzym bledem bylo to ze negatywne komentarze zostaly usuniete, wyjatkowo powinny wyplynac na wierzch.
PS. Jak ja nienawidze skrajnosci! Pisz sobie do prawicowych pisemek, sa rownie obiektywne co pisemko GW.
|
Jak Cortez jest prawicowy to ja jestem ufoludek. Chodzi o to że jakiś gryzipiórek jednym cytatem z forum podsumowuje stan faktyczny. Czyli generalizuje, fałszując obraz rzeczywistości. W dodatku wybiera cytat pasujący do jego GW teorii. Czysta propaganda. Jacy i jacy ludzie są kibicami Wisły? Ja też bym wolał zeby w Wiśle grali tylko Polacy i o czym to świadczy, że jaki jestem? Mało tego chciałbym żeby w Wiśle grali tylko wychowankowie. Jestem z tego powodu rasista? Chyba tylko zdaniem jakiegoś pajaca z GW.
To co wypisują w GW nie bierze się z nikąd. Taka jest linia gazety. Przypieprzyć się do Wisły jak tylko pojawi się pretekst. Jest tak odkąd Telefonika i Cupiał zainwestowali w Wisłe i warszawka dostaje regularnie w cyce.
"O dokonanie zabójstwa
podejrzewani są chuligani sympatyzujący z Wisłą. Oficjalnie miasto za powód podaje
jednak porachunki gangsterskie."
Co to do ..... za tekst? Przecież z tym można iść do sądu. Stara komusza zasada obrzucić błotem zawsze sie coś przyklei.