Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 19:19
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
For_FuN_ taki z Ciebie ekspert a sam czytać nie umiesz bo wyraźnie napisałem to samo co Ty po co niby były robione badania w Skotnikach? Chyba właśnie po to by wiedzieć kto na jakim poziomie jest. A pisałem o tym bo sam zacząłeś pisać o przygotowaniu...
Poza tym jak można cokolwiek oceniać widząc sam wynik, to już dużo mówi o Tobie ;]
Cóż czemu nie zrobiłeś wielkiej kariery skoro zawsze byłeś gotowy do gry, takich to by chciały pewnie Barca, Real i połowa europy ;]

Po 2 obrażam Cie? Nabijam się z Twojego wykształcenia? Opanuj się trochę bo przeginasz.

A jeszcze jedno to wytłumacz mi po co taki Beckham Trenuje teraz z Tottenhamem? Przecież wg Twoich słów sam powinien się utrzymać w formie i być zawsze gotowym no nie ;] ;]

polecam Ci post Orsona
Czyli wedle twojej logiki druzyna, ktora gra dobrze dostaje 0 : 4 ? To gratuluje. Widzisz, sam zaczynasz wywlekac sprawy osobiste...najpierw mnie obrazajac, a potem chwalac sie jaki z ciebie ekspert. Co cie interesuje moje zycie? Mnie twoje w najmniejszym stopniu nie obchodzi, ale musiales sie wyzalic na forum, ze byles na uczelni, itp, itd. Dla mnie, to zenada. Ja moge napisac, ze jestem profesorem(choc nigdy by mi taki glupi pomysl nie przyszedl do glowy). Znowu tez nie potrafisz doczytac i piszesz o zupelnie innych rzeczach...kondycja, a forma, to dwie rozne sprawy.
Ja ci polecam natomiast wypowiedz naszego trenera - Maaskanta, ktory dokladnie powiedzial o tym, o czym ja tutaj pisalem...tzn. druzyna grala bardzo miekko(brak serca, grali na stojaco), przygotowania nie usprawiedliwiaja tak slabej gry. Licze w takim razie na przeprosiny ze strony "ekspertow", ktorzy pisali bzdury...chyba, ze zamierzacie dyskutowac z naszym treneiro . Kto mial racje

Cytat:
Cytat:
- Ten wynik niestety obrazuje naszą grę, liczyłem na to, że piłkarze zagrają ostrzej. Oczywiście zawodnicy mają być prawo zmęczeni, ale momentami powinni grać agresywniej. Nie możemy tak łatwo tracić piłki, kiedy ją posiadamy - powiedział po przegranym aż 0-4 meczu z Vålerengens IF trener Wisły, Robert Maaskant.

- Nie byliśmy wystarczająco agresywni, nie graliśmy ostro tak jak przeciwnicy, a zawodnicy myśleli, że mogą wygrać mecz na stojąco. Nie włożyli wystarczająco dużo pracy w to, aby wygrać mecz - przyznał szczerze Holender.

- Z dobrej strony pokazał się dzisiaj Filip Kurto oraz Kew Jaliens, swoje wysokie umiejętności zaprezentował także Siwakow. Przyjechał do nas dzisiaj Genkow, dlatego mam nadzieję, że w następnym meczu pokażemy się z dużo lepszej strony - zapewnia jednak trener.
Odpowiedz cytując