Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 01:55
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Ochalik "Myślę, że jeszcze jeden, dwóch piłkarzy w tym okienku do nas dołączy" OSI
Nie traktujcie tego poważnie. Pamiętajcie, że w klubach o wszystkim rzecznicy dowiadują się jako ostatni. Rozmowa pewnie wyglądała tak:
(Ochalik): - Hej, Stan, co jeszcze planujecie jeżeli chodzi o transfery? Bo muszę coś im (mediom) powiedzieć.
(Valckx): - A weź powiedz, że będzie z 1, 2 transfery.

Jeżeli chodzi o przybyłych piłkarzy to krótko skomentuję:
Sivakov- powinien być przydatny. Dla mnie najważniejsze jest to, czy Wisła ma jakąś klauzulę wykupienia. Inaczej byłoby to trochę bez sensu. Ale w takim wieku grać już w Lidze Mistrzów, w reprezentacji i być pewniakiem w młodzieżówce, a do tego mieć być już w klubie Serie A- robi to jakieś wrażenie.
Genkov- trochę zagadka. Może wypalić, a może być drugi Christov. Pożyjemy, zobaczymy, choć statystyki w lidze bułgarskiej robią wrażenie,a i 2, mln euro Dinamo za ogórka by nie zapłaciło.
Jaliens- nie wierzę w to, że u nas nie będzie gwiazdą. Liga holenderska stoi o wiele wyżej niż nasza, a on tam grał naprawdę sporo. Do tego wcale taki stary, jak na stopera nie jest.
Ogólnie jest pozytywnie. Niektórzy dziwią się, że sprowadzamy pomocników, ale w lecie może być tak, że opuści nas Boukhari (koniec wypożyczenia), Jirsak (koniec kontraktu- tak mi się wydaje), Sobolewski (koniec kontraktu). Ja, jeżeli miałbym wybrać 1 pozycję, na która chciałbym wzmocnienie to bramka. Jakoś nie wierzę w Jovanica (obym się mylił co do niego), pachnie mi tu ewidentnie, że tegoż miłego Milana sprawdzał pan Kapka. Druga to boczny obrońca. Cikos, czy Paljic, a tym bardziej Branco nie gwarantują nam wysokiej jakości na tych pozycjach. Ok, w polskiej lidze jeszcze jako tako jest przyzwoicie, ale później może być nieciekawie. Napastnika bym sobie póki co odpuścił. Jak będzie dobra gra na bokach obrony, dobra cała pomoc, to choćby stał tam jakiś kołek, to strzelać będzie. Skoro Robaka stać na 7 goli w rundzie, to tym bardziej tyle strzelić może Rios, Żurawski czy Małecki.
Odpowiedz cytując