PANDEM0NIUM napisał(a):

|
A skad wiesz że Peskovic był u nas w ogóle na testach? Jaką masz pewność że to nie był wymysł mediów..
|
Sam Peskovic w jakimś wywiadzie o tym mówił.
Do rozmowy z Peskovicem też uważałem,że to wymysł pismaków ale jednak nie. Ktoś starał się przepchnąć jego kandydaturę i sam jest zdziwiony,że to przeszłość zaważyła na tym,że nie podpisał umowy. Skoro wszyscy dobrze ją znali to po co zaczynali z nim rozmowy jak im to mogło przeszkodzić?
A co do Maora, nie opieram się na żadnych onetach, zbymakach czy temu podobnych ale na tym co mówi Stan. Odsyłam do wczorajszej konferencji prasowej. A to,że rozchodzi się o kasę to już są domysły. Niemniej Stan mówił,że to Hapoel robi problemy a nie piłkarz czy jego menago.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli warunki umowy odejścia Maora zmienił klub z Izraela i nie chce respektować tego co było wcześniej ustalone, to wg mnie nie ma co się spierać tylko odpuścić. Jeśli pójdziemy na to, że nagle ktoś coś sobie zmienił, bo tak, to w przyszłości będą z nami jechali wszyscy, traktując odpowiednio niepoważnie. O ile to klub z Izraela zmienił warunki,bo tego tez nie wiemy. To są tylko nasze przypuszczenia. Może my coś pozmienialiśmy,tego nie wiemy. Tak czy siak sytuacja dość dziwna bijąca w obydwa kluby i zawodnika. Kuriozum.