Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2011, 14:10
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wez czlowieku ochlon lepiej bo cos cie fantazja poniosla! Do szkoly to bym chetnie jeszcze raz poszedl jesli bym tylko mogl ale nie dlatego bys byl kozok kiczen porter tylko dla samego siebie. Teraz zaluje ze bylem glupi pewnej szkoly niekonczac ale takie czasy osiedlowe byly.
A co do pana prezesa to chyba jestes dobrze przekrecony medialnie hehe bo on te miliony dawal nie zeby cos rozwinac tylko zeby na tym zarabiac i poki co dalej zarabia co rok handlujac gwiazdki a rozwoj klubu jak sie zatrzymal na ekipie Szymka tak pozniej obral tendencje spadkowa! Mowisz ze to jego i oddawac niemusi wiec do huja czemu Wisla jemu smieszny jakis dlug musi skoro to jego! To tylko wlasciciel kolego i Wisla niejest jego! Wisla jest kazdego z nas tutaj bo Wisla to my nie oni! A co do sponsorungu to ja kumam co moze dac nam kase dlatego choc to chore dla innych to w szafie ciezko znalesc cos bez herbu Wiselki. Na wiecej mnie niestac ale moze kiedys cos zfartem... Wez na przyszlosc pomysl wczesniej nim do mnie podbijesz! Przypadkiem niepracowales na kablociagu Kabel sa? Bo to by tlumaczylo dlaczego Bogus twoj idol. Dzieki.
Wymiana zdan z kolega saklak1906

Musialem,po prostu musialem to tutaj dac...
You'll never know...
Odpowiedz cytując