|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Stan już dawno mówił że takim gosciem się nie interesujemy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
A co do pana prezesa to chyba jestes dobrze przekrecony medialnie hehe bo on te miliony dawal nie zeby cos rozwinac tylko zeby na tym zarabiac i poki co dalej zarabia co rok handlujac gwiazdki a rozwoj klubu jak sie zatrzymal na ekipie Szymka tak pozniej obral tendencje spadkowa! Mowisz ze to jego i oddawac niemusi wiec do huja czemu Wisla jemu smieszny jakis dlug musi skoro to jego! To tylko wlasciciel kolego i Wisla niejest jego! Wisla jest kazdego z nas tutaj bo Wisla to my nie oni! A co do sponsorungu to ja kumam co moze dac nam kase dlatego choc to chore dla innych to w szafie ciezko znalesc cos bez herbu Wiselki. Na wiecej mnie niestac ale moze kiedys cos zfartem... Wez na przyszlosc pomysl wczesniej nim do mnie podbijesz! Przypadkiem niepracowales na kablociagu Kabel sa? Bo to by tlumaczylo dlaczego Bogus twoj idol. Dzieki. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest właścicielem, Wisła jest jego. Kupisz malucha to to nie twój maluch ? Większej głupoty na tym forum dawno nie czytałem.
Na czymś takim jak klub piłkarski NIE DA się zarobić do cholery, chyba że kupić klub, osiągnąc sukcesu a później go sprzedać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam wolę poczekać trochę, żeby naprawdę ich dobrze przebadali, a nie żeby potem się miało okazać, że jeden z drugim kontuzje łapać będzie jak Dawidowski... Poza tym cierpliwość popłaca, wyluzujcie. Na dniach dowiemy się, czy podpisali kontrakty.
Co do Peskovica, to jeśli to prawda z Cupiałem, to wielki szacun dla niego. Też nie chcę by w Wiśle grał żaden sprzedawczyk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Chcialbym juz wszystkich trzech zobaczyc w Oliwie. To po transferach kolejny cel by zaczeli sie zgrywac z reszta druzyny. Nie chcemy zobaczyc takiego "zonka" jak w meczach z Karabachem na poczatku sezonu.
Co do golkipera - w kadrze potrzeba trzech bramkarzy, dlatego szukaja gracza z doswiadczeniem. Co nie oznacza ze Milan albo Filip sie nie przebija jak ma miejsce np w Arsenalu. Z musu gra 3. bramkarz i jest rewelacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Co do tego czyja jest Wisła to zależy jak na to spojrzeć . Właścicielem Wisły jest Pan Cupiał i prawidłowo Wisła jest jego ale my podobnie jak on jesteśmy kibicami tego klubu ,ten klub jest dla nas bardzo ważny i możemy spokojnie używać określenia że Wisła jest nasza.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 26.01.2011 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie czy kwestia Kornela Salaty jest dalej aktualna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||
Przykro widzieć, że najwyraźniej nic Cię to nie nauczyło. Cytat:
Wierzę natomiast w to, co nie tylko ja mogłem zaobserwować podczas gry Peskovica w naszej lidze, gdzie bronił najwyżej bardzo przeciętnie. Nie przez jeden miesiąc, a kilka lat. To jest ten drobny szczegół, który umyka Twojej ubogiej percepcji i sposobowi myślenia. Na szczęście nie ma sensu ciągnąć dalej tej dyskusji, bo Peskovica najpewniej jednak u nas nie będzie. Ja się z tego cieszę. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no na FB piszą że niedługo ładne zdj się pojawią więc może wreszcie ich podpiszą
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
kurde ile tak chwila będzie trwala ? ale emocje... musi chodzić o transfery...tylko ilu ich zobaczymy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kew Jaliens podpisał właśnie kontrakt z Wisłą. Zawodnik związał się z klubem 2,5 letnią umową.
Ładne zdjęcia, które pojawią na stronie, będą oczywiście fotografiami nowego piłkarza Białej Gwiazdy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kew dotarł najpóźniej, a podpisał najszybciej. Coś dziwne mi się to wydaje, jeśli chodzi o Meliksona i Genkova.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przemoo nie zrozumiałeś
Celowo wrzucił to na swoją stronę - inaczej spam. PlacekTSW Melikson już podpisał. Nie gorączkujcie się, każdy z nich podpiszę inaczej by tu nie przyjezdzali bo dogadywać mogliby się poprzez tel / fax / internet. Dzień uznaje za udany. A teraz wszyscy na halę! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no dobrze to zabić go
... Melikson jeszcze nie podpisał. Przynajmniej poki oficjalnie nie będzie przekazane. liczę na to, że cała trójk ajż juro będzie w Hiszpanii, więc dziś powinien być dniem by wszyscy zostali ogłoszeni oficjalnie. póki co 1/3 ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
OFICJALNIE : Kew Jalines związał się z Wisłą 2.5 letnim kontraktem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"Wisła Kraków Jak widzicie, od razu, gdy zawodnik podpisuje kontrakt z Wisłą, zaraz o tym informujemy.
Wniosek więc jest prosty: pozostali piłkarze nie podpisali jeszcze kontraktów z Białą Gwiazdą" Za facebookowym kontem Wisły ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wg. 90minut.pl takoż podpisał
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jeden kamień z serca mniej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dnikiem_wisly/ oficjalna potwierdziła.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member