westersyl napisał(a):

Też tak mi się wydaję, że to właśnie jego pomysł... gdzieś czytałem, że jest to "specjalista od rynku słowackiego, ma liczne kontakty na Słowacji itp" Bramkarz to delikatnie mówiąc przeciętny, taki trochę Pawłkowaty, potrafi dobrze wybronić coś na lini po czym potrafi podać piłkę napastnikowi. Do tego umoczmy w korupcje. Przypomnę że Milana Jovanića - według mnie bramkarz komedia też ściągał Kapka także dzięki niemu będziemy mieć 2 słabych bramkarzy. Pisałem już kiedyś że ten skauting nie zadziała normalnie dopóki jednym z jego członków jest Kapka. Jak się okaże że gramy w tej rundzie bez bramkarza ciekawe kto poleci, trener bramkarzy czy Kapka ?
Nie jestem wstanie zrozumieć że tyle lat pozycja bramkarza jest lekceważona w tym klubie.
Także trzeba będzie podziękować Zdzichowi Kapce, że prawdopodobnie będziemy grać bez bramkarza.
|
Westersyl,
Jak cię lubię to nie przesadzaj - za wszystkie transfery odpowiada Stan, bez względu czy posłuchał rady pana Henia z monopolowego czy Kapki to on się po tym podpisuje. (Oczywiście jeśli to prawda z tym Peskovicem).
Więc nie ma co z Kapką wyskakiwać skoro Holender uważa że Boris jest wystarczająco dobry na Wisłę to jego ewentualnie będziemy rozliczać za ten transfer i jak piszesz tym samym ze skutków gry bez bramkarza
BTW
Może (zaznaczam jeśli to prawda z tym Peskovicem ) po prostu inni piłkarze zażyczyli sobie większą kasę i już nie starczyło na klasowego bramkarza. Stąd rozwiązanie awaryjne - tymczasowe. A jak wiadomo rozwiązania tymczasowe są najbardziej trwałe