Arapaho napisał(a):

|
Radwańscy to mają jednak jaja. Tak publicznie i oficjalnie przeciwstawiać się mainstremowym opiniom i narazić na "oszołomstwo" i pis-owstwo .Rzadko spotykane na tym szczeblu publicznym.Szacunek dla nich.
|
wislak68 napisał(a):

U mnie obie panny maja od dziś gruuuubo. Mają dziewczyny "jaja" .
|
Drozd napisał(a):

|
Radwańskie zwyczajnie używają mózgu i nie ukrywają tego przed światem. Bo maja głęboko układy. Głośno było ze Agnieszka nie chciała podpisać niewolniczego kontraktu z firmą odzieżową. Na co nasze "eksperty" że pazerna. Tumany, jak zwykle we łbie im się nie mieści ze można chcieć o sobie decydować i mieć własne zdanie.
|
budka napisał(a):

Juz zaczynają pisać o siostrach Radwańskich
Ciekaw jestem kiedy i w jaki sposób tvn zacznie swoją próbę zdyskredytowania tego filmu i osób go (film) chwalących.
Siostry sa zbyt znane, więc moze trzeba zacząć od Ich ojca?
Później już nikt się nie wychyli, zeby być narazonym na ataki mediów.....
|
Gwiaździsty napisał(a):

Najpierw poczekają na pierwsza porażkę na kortach, i wtedy zaczną wylewać kubły pomyj. Pamietajmy, że w Radzie Miasta Krakowa rządzi PO i może np. zablokować sprawę budowy ośrodka tenisowego, który miał powstać (albo powstaje-nie wiem dokładnie).
Jedno jest pewne. Szykany będą.
Koniec końców doprowadzą do ich wyprowadzenia się z Krakowa, może też Polski.
|
Chyba Adze strach zajrzał w oczy bo....
Cytat:
|
- Tata zamieszcza na stronie różne rzeczy, także polityczne - powiedziała na konferencji prasowej po meczu w 1/8 finału najlepsza polska tenisistka. - Mam mu za złe, że tak robi, bo to jednak jest strona sportowa. Nie powinien tego mieszać. Ja staram się nie mieszać sportu z polityką, nie trzymam żadnej strony, nie interesuje mnie to. Miałam już w przeszłości propozycje popierania różnych partii, ale zawsze je odrzucałam. Skupiam się na tenisie, sporcie, stoję zupełnie z boku. I chcę żeby tak zostało.
|
Czyli, dzięki Bogu, nie trzeba będzie spiskować żeby doprowadzić do ich wyprowadzenia się z Polski
edit: Punkt dla budki, szykany rzeczywiście zaczęły się od ojca