Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2011, 16:38
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem te bramki już wcześniej widziałem też kilka innych. Ja już wcześniej wyraziłem swoją opinię na temat tego zawodnika, według jest to to zawodnika naprawdę dużego kalibru jak na nasze warunki.
Zobaczcie szczególnie na ten drugi link(1:45), dobiega do prostopadłej piłki, większość zawodników pewnie wbiegałoby na żywca bliżej bramki, albo ładowałaby na bramkę. Co robi Genkow ? dotyka piłkę w taki sposób że markuję strzał i obrońca lekko już nie wie o co chodzi, dalszego przebiegu akcji nie trzeba opisywać. W Polsce jedynie może Nowak by mógłby coś takiego zrobić, chociaż też wątpię.
Jeśli chodzi o "nawijanie" obrońców to znam jednego takiego specjalistę...Paweł Brożek się nazywa.

Ja osobiście uważam, że gdyby udało się pozyskać Genkowa, Meliksona oraz solidnego stopera, to można naszą kadrę uznać za wystarczającą do walki o MP.

Mówiąc o ataku naszej drużyny, nie należy zapominać o Riosie oraz Maćku Żurawskim. Coś mi się wydaje, że Żuraw nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w naszej lidze. Już ostatnie mecze, gdzie wchodził na końcówki pokazały przebłyski dobrej gry Żurawskiego.
Odpowiedz cytując