Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2011, 15:07
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Widziałeś już tych zawodników w koszulce Wisły, w jakimś oficjalnym meczu może? Jak zobaczysz, to wtedy napisz, że jęczenie było niepotrzebne. Myślę, że wtedy większość przyzna Ci rację. Ale tylko WTEDY.
Ale tu właśnie chodzi o lamenty forumowiczów odnośnie braku transferów. Wszystko jest nie po Waszej myśli - przychodzi 2 dobrych zawodników zamiast 1 dobrego Pawła Brożka. Teraz zamiast średniego Pawełka przyjdzie może nawet od niego lepszy bramkarz, dla którego pieniądze będą grały mniejszą rolę niż dla Pawełka, albo któremu po prostu będzie warto dać więcej kasy niż Pawełkowi.

Chodzi o to, że Wam nigdy nie dogodzi. Wpierw się denerwujecie, że transferów nie ma. Teraz są i będziecie mówić, że trzeba poczekać do pierwszego meczu, potem jak ktoś źle kopnie piłkę na boisku, to będziecie lamentować, że złe transfery, a jak nie będzie MP, to będziecie lamentować, żeby wywalić Maaskanta bo do dupy trener i tak w kółko.

Jak dla mnie te transfery dają nam wreszcie taki wewnętrzny spokój, że Wisła ma ochotę na co najmniej wysokie miejsce w lidze, a czy uda się zdobyć MP, to trzeba na to jeszcze poczekać. Będę osobiście zadowolony, gdy awansujemy do Pucharów w tym roku. Swoje zdanie podtrzymuję i będę z tego powodu niezmiernie zadowolony. Dlaczego? Bo Wisła zaczyna prowadzić właściwą politykę transferową - kupuje zawodników wartociowych - Meliksona, który ma niesamowitą inteligencję boiskową, co dla mnie jest priorytetem i w naszej lidze on będzie niezmiernie przydatny oraz wysokiego Genkova, który naszej drużynie jest niezmiernie potrzebny. Mam nadzieję, że wyrzucą niepotrzebnego Łobodzińskiego w przerwie zimowej, bo on już jest nam kompletnie nieprzydatny i nie widzę sensu, by dalej u nas grał. Wtedy zbilansujemy swój skład. Może pójdzie do Turcji za Brożkami? Oby się udało go sprzedać i niezmiernie kibicuję by tego gościa wyrzucono.
Odpowiedz cytując