Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 15:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Pablo,zawsze trzymałem "twoją" stronę, czyli m.in. wierzyłem w to co w klubie obiecują i w to że wszystko będzie dobrze.
Nie osądzam tutaj nikogo,ale jeśli dyr.sportowy mówi że na pierwszym treningu będa nowi zawodnicy,to dlaczego na tym treningu ich nie ma?
Nie interesuje mnie to czy byłby Van der Meyde czy Mandzukic,Ronaldo czy Dawid Jarka. Chodzi mi o robienie z gęby cholewy... jest początek stycznia sprzedajemy jakby nie było nasze gwiazdy, i tylko dla uspokojenia kibiców facet mówi że zawodnicy przyjdą? Ja naprawde liczyłem na to, że SV jako konkretny chłop powie wczoraj w wywiadzie :Niestety pan X i pan Y nie przystali na Nasze warunki i dlatego ich nie będzie w klubie.Ale nawet tego nie było, wrzucono info o Maorze Meliksonie by wszyscy nagle sie nim podjarali i zapomnieli że:
1) Nie mamy środkowego obrońcy i żadnego napastnika
2)Kupowanie piłkarzy którzy dochodzą w trakcie trwających już przygotowań do rundy z reguły nie przynosi nam korzyści, ba, mamy takiego Riosa już pół roku i dopiero teraz ma nadzieje się wkomponować w drużynę.

Liczyłem że to okieko z racji dwóch Holendrów będzie inne,a wydaje się bardzo podobne do wielu wielu poprzednich.

Oczywiscie pracę SV ocenimy np. w lecie,ale nie okłamujmy się że przynajmniej na począku oczekiwałem od niego wiecej niż przypadkowego Bednarza
Ale on mówił że będą się starać żeby byli zawodnicy na wczoraj a nie że tak będzie na pewno. Poza tym nie wiem czy dobrze rozumiem ale wg ciebie wystarczyłoby że wczoraj Stan by powiedział że np. Genkow czy Ubipar niestety wybrali inne oferty i to już byłoby ok?
Odpowiedz cytując