Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2011, 20:22
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Widocznie trzeba było zacząć we wrześniu.

A na poważnie - tego typu kłopoty mają wszyscy menedżerowie, może poza Realem, Barceloną i MC. I jakoś sobie dają radę. Nie mamy na stanowisku dyrektora sportowego juniora, tylko działacza z doświadczeniem w pracy z PSV. Więc chyba powinien umieć sobie poradzić z takimi problemami.

Wzruszają mnie z resztą próby usprawiedliwienia transferowych porażek. Tylko co mnie to obchodzi? Transferów jak nie było, tak nie ma. Liczą się efekty, nie dobre chęci.

Oczywiście, że liczą się efekty w 100% ale jest połowa stycznia a okienko trwa do końca lutego( jak mnie pamięć nie myli)
Myślę, że na rozliczenia przyjdzie czas po zakończeniu okienka, to tak jak na początku sezonu większość spisywała klub na straty, na kompletne dno, walkę o utrzymanie a tu zonk, niespodzianka i wylądowaliśmy na drugim miejscu w tabeli.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując