jagoda napisał(a):

Tomasz nie podniecaj się tak bo po pierwsze nie mamy żadnego nowego zawodnika, a po drugie jak już będziemy go mieć to nie ma pewności, że nie będzie drugim Irsakiem. Tak więc trzeba dmuchać na zimne i zbytnio się nie podpalać, lepiej nie nastawiać się pozytywnie bo potem może być DUŻE rozczarowanie!
Takim pisaniem dajesz tylko pretekst wolfiemu, który będzie czekać przyczajony aż nowy nabytek poślizgnie się na piłce i Ty będziesz w pierwszej kolejności cytowany.
Wcześniej oceniałem szanse transferu na 5% (ze względu na rozgłos), teraz oceniam na 90%.
|
Wolfy ma rację - we wszystkim - a Ty powinieneś pamiętać, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Jeśli uczyni to tym lepiej.
Powinieneś też pamiętać, że Tomek z Czech nazywa się Jirsak.
Oraz zastanowić się dlaczego niby rozgłos medialny mógł zaszkodzić temu transferowi? Dziennikarze przebiliby ofertę? Kibice innych klubów zrobili zrzutę, żeby pokrzyżować Wiśle szyki? Bo zapewniam Cię, że środowisko nie dowiaduje się o takich rzeczach tylko z prasy.
tomasz_19 napisał(a):

|
jestem ciekaw jak będą reagować przeciwnicy transferu Meliksona jeżeli ten będzie liderem naszej ofensywy... jestem przekonany, że szybko zapomną do kogo się modli i czy wierzy w Maryję... w ogóle to jestem zniesmaczony tymi wszystkimi komentarzami z podtekstem antysemickim, wszyscy zapominają że to Wiślak i należy mu się szacunek, a nie pogarda z racji wyznania...
|
Komentarzy antysemickich pojawiło się zadziwiająco mało, także swoje oburzenie ukierunkuj na lekturę np. Singera lub Twaina.
Przypominam też, młody i dobrze wykształcony człowieku z dużego miasta, że w Jehowę wierzą żydzi, a w Izraelu mieszkają Żydzi. Zaręczam, że w pięknej większości przypadków smutnego zjawiska antysemityzmu nie ma wielkiego znaczenia, czy Żyd jest żydem, czy ateistą.