matys2 napisał(a):

Tak się składa, że też oglądałem jego wczorajszy mecz i moim zdaniem wypadł dość przeciętnie...
Miał dwa udane dryblingi. Jedno dobre prostopadłe podanie.
Ale tez dwa bardzo słabe dośrodkowania z prawej strony. Raz tak przyjął piłkę, że odskoczyła mu na kilka metrów i wyszła na aut..
Nie wiem gdzie ty widziałeś, że minął 3 zawodników
Miał udany drybling do boku gdzie uciekł dwóm piłkarzom.
Ale trzech? To chyba minął w twojej wyobraźni...
|
Coś koło 84 minuty, przyjął piłkę na klatkę piersiowa minął 3 zawodniku w środku pola po czy zagrał minimalnie nie dokładne podanie. Wyprowadził kilka razy bardzo ładne kontry, na początku, według mnie był najlepszy zawodnikiem tej drużny.
Koledzy też często nie nadążali za tym co on chce zrobić, wyprowadzą piłkę po czym zagrywa piętką niestety kolega nie spodziewał się takiego zagrania.
Należy podkreślić że Macabi te z LM miało miażdżąca przewagę w a ataku pozycyjnym. Według mnie Melikson jak najbardziej może zaliczyć ten mecz do udanych.
Nie był za wiele razy przy piłce tak jak cała jego drużna musiał zasuwać w defensywie jednak jak on miał piłkę to robiło się ciekawie.
Zaznaczam że transmisja mi się zacinała, nie widziałem wszystkiego jednak w oposianych sytuacjach teraz i wcześniej mam pewność ze to był on, komentatorzy zaczynają się wydzierać jak on dochodził do piłki. Nie wiem może oglądaliśmy inny mecz, jestem pewien że oglądałem Meliksona.