pierdek18 napisał(a):

Ja już jak pisałem oglądałem wczoraj gościa w meczu i on potwierdził to wszystko co jest na YouTube w meczu przeciwko drużynie która grała w LM, ładne dryblingi potrafił minąć 3 rywali w środku pola, wywalczył rzut wolny po który padła bramką, zagrał idealną prostopadłą piłeczkę do gościa który wyszedł sam na sam.
Czytałem komentarze pod artykułem o Meliksonie, przeważa to, że są zawiedzeni, że odchodzi, dziękują mu za 3 lata gra, piszą że grał z pełnym angażowaniem, ktoś tam napisał że często jest tak że piłkarze z Izreala wyjeżdżają a potem wracają po 6 miesiącach( skądś to znam )

. Jakieś takie hasła że widzieli wczoraj ból w jego oczach, wygląda na to że są pogodzeni są z tym, że odchodzi.
Widać na pewno że jest to duża postać nie tylko w tym klubie ale w całej lidze. Sam fakt, że jest kapitanem tej drużyny mówi nam bardzo dużo.
Polecam ten filmik jak ktoś jeszcze nie widział:
http://www.youtube.com/watch?v=9TsGZGxZi-c
edit: No i oczywiście w naszym przypadku nie można być pewnym żadnego transferu, także trzeba cierpliwie zaczekać na to aż zobaczymy go w koszulce Wisły.
Tak pół żartem to podoba mi zwyczaj turecki przyleciał gościu do Polski dogadał się zrobił fotkę, za nim Brożkowie wrócili do domu to ich zdjęcie było na oficjalnej Trabzonu

.