legol napisał(a):

Brawo Drozd!!! Tyś ostał się jedynym prawdziwym Polakiem. TU JEST POLSKA!!! Ty jesteś tu gdzie byłeś wtedy, a AS82 tam gdzie stało zomo. Żydy i masony trzymajcie się z daleka od tego tematu. Tu jest miejsce tylko dla prawdziwych Polaków!!! Homosowieticusy niech się wynoszą do Rosji i robią zamachy na prawdziwie polskie samoloty!!! Zdrajcy TVNY i inne POowcy. Michnik żyd robi wam papke z mózgu. Lis też żyd. Tylko Pospieszalski nie żyd dlatego chcą usunąc jego program. Raus!!! Żydy raus!!! Kto was tu zaprosił?!?! Przysliście szkalować!?!?!
Brawo Drozd, wróciła mi wiara w prawdziwych Polaków!!!
Aha i jeszcze Owsiak żyd...
|
Jak ktoś bardziej wierzy ruskim niż Polakom to kto jest?
Przeczytaj swojego posta i oceń co z Twojego mózgu zostało, bo ja się nie podejmuję.
I jak coś to nie jedynym bo myślących ludzi w Polsce jest zdecydowana większość tylko na razie nie wyrażają swojej opinii bo mogą się spotkać z adwersarzem Twojego pokroju, a to nie należy dla Polaków do przyjemności.
AS82 napisał(a):

takimi postami pokazujesz ,że nei warto rozmawiać ale z tobą ,a modlisz to sie chyba ty,do Jarosława Kaczyńskiego..
|
Ty uważasz swoje pyskówki za rozmowę ? Nie rozśmieszaj mnie. Napisz coś merytorycznego to może porozmawiamy. Na razie odpisałem Ci w Twoim stylu wiec się nie unoś.