Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2011, 16:55
Tak właśnie zachowują się oglądacze TVN każdy widzi że facet był tam prywatnie jako zwykły obywatel tego kraju i wyraził opinię którą w tamtym czasie podzielało wielu jemu podobnych obywateli. Niestety dla TVN i cudaka była to opinia nie do przyjęcia, dlatego gadające głowy znalazły wyjaśnienie: "to nie jest zwykły obywatel tylko opłacony przez Kaczyńskiego niespełniony aktor". I sprawa załatwiona. Jak skuteczne jest takie otumanianie ludzi "wiślak86" jest najlepszym dowodem. Do dziś zapamiętał że to była manipulacja mimo, że na poparcie tej tezy ma tylko relacje z TVN. Które to TVN jak wiadomo nigdy nie kłamie.

wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

( napisałem o nich bo jeden jest z lewej a drugi z prawej strony a ja jestem obiektywny i zdaję sobię sprawę że Ciebie i tak nei przekonam bo juz masz wyrobione zdanie).
Tyle ze ten z lewej strony to rzeczywista manipulacja i zgadzam się z tobą, że to absurd. Natomiast ten z prawej to manipulacja zdaniem TVN więc na 90% przedstawia rzeczywistość. Do czego zatem chcesz mnie przekonać używając takich przykładów?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.01.2011 o godz. 17:03.
Hej Nasz TS !!