GaoFeng napisał(a):

Bez przesady, jest kilku technicznie dobrych Polakow (Majewski, P. Nowak, Buzala, Kazmierczak,...). Blaszczykowski akurat do nich nie nalezy, ale za to on jest bardzo waleczny.
Szkoda ze w Polsce nie ma zadnych statystyk o pojedynkach defensywnych, Grodzicki na pewno nie zle by wypad.
|
O kurcze ale przywaliles teraz! No ale skor dla Ciebie Grodzicki jest dobrym technikiem (czy tez Kazimierczak) to nie mam pytan. Co do samgeo stopera Ruchu to stanowcze nie dla Jego gry w Wisle. Jako ze mieszkam na slasku to widzialem go nie raz i nie jest to zawodnik wart zainteresowania.
Janoszka moze i ma potencjal ale wydaje mi sie ze w wiekszym klubie niz Ruch szybko by zginal. Zreszta to samo wroze Sadlokowi po przejsciu do zespolu Wojciechowski Warszawa. Jankowskiego ciezko ocenic, ciagniety przez swojego menago i wlasciciela gazety Pilka Nozna Pana Profusa ktory wybral go na odkrycie roku a tak naprawde jeszcze nic wielkiego nie pokazal. Tu duzy znak zapytania bym postawil.
Wedlug mnie warto zainteresowac sie zwodnikami takich klubow jak Korona Kielce (Jovanovic chociazby), czy tez Belchatow (Malkowski, Gol), Lechii (Deleu, Traore) czy tez Jagiellonia (Kupisz, Sandomierski i kilku innych).