Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2011, 10:45
Neo1221 napisał(a):Wyświetl post
Porównując to że mieliśmy Brożka i nic, z tym że możemy mieć innego grajka na podobnym poziomie + 1,5 mE... to nawet ta opcja z nie obchnięciem go później mi się podoba... bo za Brożka też kokosów byśmy za kilka lat nie dostali... a i pewnie nowy mniej kasy będzie przez te kilka lat ciągnął. Chyba że 15 bramek strzeli ...
To "możemy" to już trwa trochę czasu i jak dotąd mamy kopaczy na poziomie Beto, Hristov, Dudu do Brożka.
Co do wyjazdu Basałaja po sponsora(?). Oby to było prawdą i oby coś przywiózł bo widać, że dość cienko przędziemy...

Ja tak przyglądałem sie potencjalnym transferom zawodników pod kątem wieku którzy mieliby zasilić nasz zespoł , noi w większości przypadków są to zawodnicy 27,28 letni... więc ja się pytam po kiego grzyba sprzadają Brożków którzy mają podobny wiek, no chyba nie po to żeby odmłodzić skład. A jeśli chcą sprowadzić zawodnika w podobnym wieku to musi być on znacznie lepszy bo raczej nigdzie go już nie upchniemy po np 3 latach...
Drogo sprzedać - tanio kupić - a co za jakiś czas to niech się następcy i kibice martwią.
Ostatnio edytowane przez arti : 08.01.2011 o godz. 10:48.
Odpowiedz cytując