Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 20:31
Pawełek trafił tam gdzie sądziłem. Osiołki podstawowym środkiem transportu i te sprawy. Czyli głębokie zaplecze pierwszej ligi tureckiej. Naprawdę facet robi karierę. Bida z nędzą, dobrze,że już go z nami nie ma. Nie podpisując go interes życia przeszedł nam koło nosa. To są dobre wieści,tak samo jak to,że Brożki odchodzą. Jednak słucham wzmocnienia i pada nazwisko Genkow. Jak wzmocnieniem ma być chłop,który kosztuje 400 tysięcy euro, a w wielce przeciętnym Dynamo nie daje rady,to zaczynam się bać. Genkow może i nie jest słabszy od Brożka ale o zakład też nie lepszy. Litości, skoro sprzedajemy drewno a w zamian kupujemy tej samej klasy drewno,to nie widzę w ogóle sensu całej zawieruchy.

Żeby nie było,nie chodzi mi o Genkowa ad persona, chodzi mi raczej o odmęt w którym szukamy. Przeciętnego zastępujemy przeciętnym. Gdzie tu logika,gdzie tu sens? Jestem zaskoczony faktem,że wśród takich gości gmeramy, dodajmy wg prasy. Pocieszam się tym,że jaka jest prawda w kwestii wzmocnień, mimo wszystko nie wiemy.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 02.01.2011 o godz. 20:38.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując