Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2011, 17:31
Najlepszy napisał(a):Wyświetl post
chłopie śpieszyłem się pisząc ten post ale skoro bawisz się w poloniste to napiszę jeszcze raz a Ty w zamian się zamknij i nie komentuj moich wypowiedzi!

Dzisiaj dowiedziałem się czegoś więcej na temat zawodnika o którym wspominałem dwa dni temu,tylko nie krytykujcie mnie,że dawkuję informacje na jego temat bo ja sam dowiedziałem się więcej na jego temat dzisiaj rano.Rozmawiając z osobą która mnie informowała zapytałem czy ten nowy zawodnik będzie w stylu Smolarka,Matusiaka wtedy mój rozmówca się zaśmiał i zapewnił,że takiego zawodnika w ekstraklasie jeszcze nie było i dodał ,że mecze z udziałem tego zawodnika i gole które strzelał można było do niedawna oglądać w canal+.Więcej informacji nie chciał mi udzielić powiedział aby zaczekać do jutra bo w poniedziałek będzie ogłoszone przez klub kim jest ten zawodnik.Ja osobiście myslę,że to ktoś z Francji lub z Włoch bo w Anglii i Hiszpanii więcej płacą więc taki zawodnik wolałby zostać w tamtym kraju niz grać w Polsce .

I co lepiej się czujesz ? czy może teraz będziesz wypominać ,że przecinka zapomniałem albo litere zgubiłem?
Lepiej, bo teraz te brednie przynajmniej przypominają nasz język ;-)
Co nie zmienia faktu, że dalej są bredniami.
Odpowiedz cytując