Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 15:46
swój chłop napisał(a):Wyświetl post
W całej tej sprawie mam mieszane uczucia.
Pamiętacie słowa Andrzeja Iwana o braciach, że psuja atmosferę w zespole? Powiedział to chyba wtedy kiedy był temat Fulham. Mnie również irytowało to machanie rękami i pretensje, że piłka była zagrana metr dale... I w gruncie rzeczy nie mam nic przeciwko odejściu naszych bliźniaków.
Mam tylko jedno ale. Podobnie jak wielu z Was irytuje mnie, że na miejsce zwolnione przez graczy sprzedanych ściągamy piłkarzy słabszych. Chciałbym, aby w miejsce Pawła przyszedł ktoś podobny do amicowego Rudnevsa, a obawiam się, iż będziemy oglądać jakiegoś drugiego Radomatu. Ale może się mylę? Nie ukrywam, że chciałby sie mylić. Wtedy zamiast mieszanych uczuć napisałbym "dzięki kochani bliźniacy za wszystko i powodzenia w nowym klubie" bez żalu.
Tylko widzisz problem polega na tym że NIE WIEMY kto przyjdzie, a to jest tak naprawdę pierwsze okienko Holendrów kiedy mogą się wykazać przemyślanymi transferami a nie jakąś łapanką. Poza tym nigdy nie masz gwarancji czy ktoś się sprawdzi czy nie, idąc twoim przykładem z Poznania to równie dobrze mógł wypalić transfer Wichniarka czy Tshibamby a nie Rudnevsa.

Dlatego ja, jak i kilku innych forumowiczów apelujemy aby poczekać na rozwój sytuacji a nie od razu siać jakieś wieści o apokalipsie (to akurat nie o Tobie)
Odpowiedz cytując