Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2010, 00:29
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

I kogo kupimy za ten 1 milion euro? Wykupimy Riosa co to nawet 1 gola nie jest w stanie strzelić na rundę? Paweł jednak zaliczył 6 goli i 4 asysty. Dopiero wtedy będziemy brylować....
Najpierw to trzeab pozbyć się innych piłkarzy (Żurawski) a nie Brożka który jednak trochę goli i asyst strzela. I koniecznie dokupić kogoś do rywalizacji z Pawłem a nie jeszcze bardziej się osłabaić.
Trochę goli i asyst miewa,ale miewa też fatalne mecze jak w tym roku w pucharach , po których nie wiem czy ktokolwiek o zdrowych zmysłach dałby za tego zawodnika 1mln. euro. Jak zawsze byłem zwolennikiem zostawiania Brożka, tak uważam , że nadszedł czas na całkowitą odmianę naszego ataku. Paweł Brożek od kilku sezonów się nie rozwija, a my tkwimy w marazmie razem z nim. Nie takie straty przeżyliśmy, gdy odchodził Franek, Żuraw, Błaszczu, Kosa, czy Marcelo mogliśmy mówić o zawodnikach nie do zastąpienia, ale teraz? Wolne żarty. Uważam , ze 2.5mln. nie jest sumą złą, jest wręcz gwiazdką z nieba dla zarządu.

GaoFeng napisał(a):Wyświetl post
No to potrzeba nam teraz juz tylko bramkarza, lewego, prawego i srodkowego obroncy, defensywnego pomocnika i napastnikow. Polityka personalna w Wisle to niestety tragedia i poziom amatorski...
A skrzydłowych to mamy rewelacyjnych? co mecz dziesiątki dośrodkowań i wygranych pojedynków na skrzydle A i rozgrywający pierwsza klasa, posyła takie piłki w uliczkę , że sam śp. Deina by się nie powstydził.
Odpowiedz cytując