Teqcontroller napisał(a):

Ale ludzie do ch*ja jasnego !! To bylo dawno !! Teraz sa inne czasy dalej tego nie kpw ? w kluby sie inwestuje a nie zabiera kase i robta co chceta czy klub sie utrzyma czy nie jak nie zdobedzie mistrza i nie wejdzie do LE to trzeba sprzedac bo starty sa NIE MA WZMOCNIEN I NIE BEDZIE DOBRYCH WZMOCNIEC DOPOKI Cupial jest on wyssa z tego klubu tyle ile sie da AMEN.!
Co Cupial zrobil dla Wisly to zrobil Dziekujemy mu za to.
Skoro sobie nie daje z Wisla rady niech ja sprzeda za granice i ch*j.
Cupial na ta chwile niszczy Wisle nie wzmacnia i taka jest moja opinia i jej nie zmienie
|
Zapewniam Cię, że Cupiał na Wiśle nie zarobił. Ani złotówki. Masz moje słowo, że kasa z transferów nie idzie na jachty dla Bossa, on naprawdę ma inne źródło dochodów. TF to nie jest jednoosobowy folwark BC. To zespół naczyń połączonych, a BC jest zależny, np. od rady nadzorczej.
Cudze miliony wydawać jest łatwo. Fakty są takie - dzięki Cupiałowi jesteśmy gdzie jesteśmy, mamy stadion na 33 tys., o którym jeszcze 15 lat temu mogliśmy tylko pomarzyć. Ruchy transferowe to integralna część dzisiejszej piłki nożnej, nie takie ikony jak Brożkowie odchodziły z znacznie większych klubów niż Wisła.
Zauważyłem jedną prawidłowość - najbardziej płaczą użytkownicy, którzy są najaktywniejsi podczas meczów Wisły. U siebie.