tomasz_19 napisał(a):

oj rozpieścił nas przez te 14 lat prezes Cupiał... do tego stopnia, że już co niektórzy przepowiadają kres drużyny... nie wiem czy ja słabo widzę, czy żyję w wyimaginowanym świecie jak napisał "kolega" dzollo", ale po rundzie wiosennej, po wyprzedaży niezastąpionych piłkarzy, nadal jesteśmy w czołówce, mało tego bijemy się o mistrza, tracimy 3 pkt do lidera... ale nie przecież lecimy w dół jesteśmy na dnie tabeli...
wiecie co...? w dupach się wam poprzewracało.... :/
|
Tylko dlatego, że reszta naszej obsranej ligi jest tak samo, żałosnie slaba jak my, jeszce pare lat temu ogrywaliśmy reszte drużyn jak nam sie podobalo, jak jest teraz kazdy widzi, więc nikt mi nie powie, że klub nie stracił na poziomie sportowym... No chyba, że twoim zdaniem to reszta naszej ligi dorównala poziomem do nas, wtedy padne na ziemie i będe kwiczal ze śmiechu.
Nikomu sie nie poprzewracalo, jako kibic mojej ukochanej drużyny nie będe popierał świadomego jej osłabiania. Tak tak.. wiem wiem, kilkanascie lat temu nie gralismy nawet w Ekstraklasie, a teraz nazekam gdy walczymy o mistrza... super argument to tak, jak bym sie miał przesiąsć z Ferarii do Malucha i pocieszać się tym, że mój dziadek 50 lat temu jezdził na koniu.