fcb4 napisał(a):

|
Jeszcze został Małecki i Kirm do upchania i ewentualnie Boguski jak powróci do zdrowia.Jak juz kiedyś pisałem za prezesury pana Cupiała niczego po za MP nie osiagniemy i dostałem BANA ZA PRAWDĘ a tu o lidze Mistrzów marza hahahha cyrk na kołkach.Własciciele polskich klubów do BEZMÓZGOWCE !!!!!!!!!
|
Mistrzu powiem Ci tak,najpierw zarób tyle co właściciele polskich klubów,już nie mówię,żebyś się dorobił tyle co ma Cupiał..
Taki mocny jesteś,a jakbyś miał wydać Swoje 2-3 mln Euro,to też byś się zastanawiał i miał wątpliwości.
Jedyne co robisz to pieklisz się na forum,idź zarób tyle,żeby kupić Wisłę i zacznij działać po Swojemu,co stoi na przeszkodzie?
Lepiej jest besztać człowieka który dla Wisły zrobił tyle co nikt inny,śmiem twierdzić,że gdyby nie Cupiał i jego pieniądze to byś Wiśle nie kibicował bo kto wie czy grała by w ogóle w ekstraklasie.
Bracia Brożkowie do młodych nie należą jakbyś nie zauważył zespół jest w przebudowie,i jakąś masz pewność ze w ich miejsce nie przyjdą młodsi i perspektywiczni gracze?
Co do Piotra,szanuje go bardzo i pewnie nie tylko ja,bo chłopak utożsamiał się z Wisłą itd. ale na chwile obecną nie jest on zawodnikiem pierwszego składu
Paweł z kolei to nasz najlepszy zawodnik,więc jemu transfer się najzupełniej w świecie należy!
Jeśli ma na tym skorzystać Wisła i Brożki to nie widzę problemu,prędzej czy później i tak tych zawodników ktoś musiałby zastąpić.
Jeśli nie przyjdą nowi zawodnicy w ich miejsce to chce tylko usłyszeć od zarządu ,że nie walczymy o mistrza,że stajemy się średniakiem,dość mydlenia oczy-tylko o to proszę.
Bo Wisła która leje każdego w lidze,a Wisła która będzie w środku tabeli,to dalej jest Moja ukochana drużyna i w dupie mam cały zarząd-wymagam od nich tylko mówienia prawdy prawdziwym kibicom