Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2010, 16:31
fcb4 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze został Małecki i Kirm do upchania i ewentualnie Boguski jak powróci do zdrowia.Jak juz kiedyś pisałem za prezesury pana Cupiała niczego po za MP nie osiagniemy i dostałem BANA ZA PRAWDĘ a tu o lidze Mistrzów marza hahahha cyrk na kołkach.Własciciele polskich klubów do BEZMÓZGOWCE !!!!!!!!!
Mistrzu powiem Ci tak,najpierw zarób tyle co właściciele polskich klubów,już nie mówię,żebyś się dorobił tyle co ma Cupiał..

Taki mocny jesteś,a jakbyś miał wydać Swoje 2-3 mln Euro,to też byś się zastanawiał i miał wątpliwości.
Jedyne co robisz to pieklisz się na forum,idź zarób tyle,żeby kupić Wisłę i zacznij działać po Swojemu,co stoi na przeszkodzie?
Lepiej jest besztać człowieka który dla Wisły zrobił tyle co nikt inny,śmiem twierdzić,że gdyby nie Cupiał i jego pieniądze to byś Wiśle nie kibicował bo kto wie czy grała by w ogóle w ekstraklasie.

Bracia Brożkowie do młodych nie należą jakbyś nie zauważył zespół jest w przebudowie,i jakąś masz pewność ze w ich miejsce nie przyjdą młodsi i perspektywiczni gracze?

Co do Piotra,szanuje go bardzo i pewnie nie tylko ja,bo chłopak utożsamiał się z Wisłą itd. ale na chwile obecną nie jest on zawodnikiem pierwszego składu

Paweł z kolei to nasz najlepszy zawodnik,więc jemu transfer się najzupełniej w świecie należy!
Jeśli ma na tym skorzystać Wisła i Brożki to nie widzę problemu,prędzej czy później i tak tych zawodników ktoś musiałby zastąpić.

Jeśli nie przyjdą nowi zawodnicy w ich miejsce to chce tylko usłyszeć od zarządu ,że nie walczymy o mistrza,że stajemy się średniakiem,dość mydlenia oczy-tylko o to proszę.
Bo Wisła która leje każdego w lidze,a Wisła która będzie w środku tabeli,to dalej jest Moja ukochana drużyna i w dupie mam cały zarząd-wymagam od nich tylko mówienia prawdy prawdziwym kibicom
Odpowiedz cytując