Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2010, 12:53
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Majchrowskiemu zależało na Wiśle, to ten stadion byłby już dawno skończony, bo wypierniczyłby w powietrze ZIKIT i przeznaczyłby do nadzoru inwestycji kompetentnych ludzi, a on świadomie zezwala na taki burdel przy budowie, bo gdzieś ma Wisłę.
Ty byś robił dobrze bandzie rozwydrzonych chłystków, którzy na każdym kroku na Ciebie plują i wyzywają od żydokomunistów? Ja bym postępował dokładnie tak samo jak on... choćby przez mściwość!
Pokory troche!

PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Jest okazja aby nas wydoić, to to robi.
Ciebie akurat doją jak skurczybyk
Jaka to Wisła biedna i pokrzywdzona nie jest! Wszyscy ją rypią na każdym kroku i każdy wykorzystuje jak tylko może! Może zauważ wreszcie, że w klubie od lat panował burdel, jako że jaśniepan Cupiał... niegdyś chłop którego od pługa siłą trza było odrywać, dziś milioner i szlachcic niemal, z prostymi ludźmi (zarabiającymi poniżej 100 tysięcy złotych miesięcznie) rozmawiać nie będzie bo to dla niego ujma, a o człowieku który by to za niego zrobił raczył nie myśleć w cale bo i po ch__ja! Wisła nie miała kim gadać, miastro było otwarte na propozycje. Teraz Wisła chce gadać, ale miasto nie ma czasu! Dopóki nadal wszyscy będą się traktować z góry i robić ze wszystkim łaskę to dalej tak wszystko pięknie będzie wyglądało jak do tej pory!

Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie czy na otwarciu całego stadionu pojawi się Majchrowski z swoim przemówieniem. Chciałbym to zobaczyć
A dlaczego miałby tego nie zrobić? Przecież jest prezydentem Stołeczno-Królewskiego Miasta Krakowa, więc to jego obowiązek. Poczekasz to zobaczysz
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 24.12.2010 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując